De kinderen, of die nu van jezelf zijn of van de aanwezige gasten zullen zich niet vervelen....


CATS WEDDING & EVENT NANNY heeft een passend en toereikend activiteitenaanbod voor alle aanwezige kinderen. Of die nu groot of klein zijn. Alle activiteiten zullen worden aangeboden door vakbekwame, gediplomeerde en professionele HBO-pedagogisch medewerksters/nanny's. Er is een goede afstemming kinderen - nanny ratio. Deze afstemming is afhankelijk van de samenstelling/leeftijden van de groep bruiloftskinderen.

Voorafgaand aan de bruiloftdag zal aan het bruidspaar worden gevraagd of zij willen zorgdragen voor het juist invullen van de kinderkaarten. Dit is een individuele kaart voor elk aanwezig kind met daarop belangrijke informatie omtrent het kind. Bijvoorbeeld of het kind een knuffel of een speen heeft of dat er speciale etenswensen zijn. Zodoende beschikken de nanny's over de juiste en meest belangrijke gegevens over de kinderen. Voldoende om professionele opvang en vermaak te regelen.

Er zijn een tal van activiteiten/vermaak mogelijk:

-schmink
-glittertattoos
-speelgoed aangepast aan verschillende leeftijden
-knutselactiviteiten
-evt. buitenspeelgoed
-verkleedkleding
-spelletjes voor binnen of buiten (afhankelijk van weer en lokatie)
-Nintendo DS, tablet
-voorlezen, lezen
-bordspelletjes
-evt. verdere wensen van het bruidspaar

Het eventueel op bed leggen, verschonen en het geven van flesvoeding behoort ook tot het standaard pakket. Zo ook het oppassen tot in de late uurtjes, tijdens het feest in de avond.

Voor CATS WEDDING & EVENT NANNY zijn veel wensen een uitdaging!